Uslovi korišćenja:

www.jeftino.co.yu je informativni sajt koji je nastao kao plod entuzijazma nekolicine ljubitelja Interneta i IT tehnologija!

www.jeftino.co.yu je nekomercijalni sajt koji predstavlja skup informacija o tehničkim karakteristikama jeftinih proizvoda i omogućava posetiocima da se upoznaju sa cenama i tehničkim karakteristikama pre nego što krenu u kupovinu. Do navedenih informacija došli smo pretraživanjem domaćeg Interneta proverom cenovnika firmi čije smo proizvode objavili na sajtu, a koji po našem mišljenju spadaju u kategoriju "jeftino".

Sajt www.jeftino.co.yu NE prodaje proizvode koji su opisani na sajtu, niti vrši oglašavanje proizvoda, već isključivo vrši potragu za jeftinim proizvodima, prikazuje tehničke karakteristike, cene i ostale informacije u cilju bolje obaveštenosti posetilaca sajta. Maksimalno se trudimo da proverimo ispravnost i aktuelnost informacija na sajtu, ali ne možemo da garantujemo za apsolutnu tačnost podataka o prodavcu i proizvodima koje smo predstavili. Ne odgovaramo za eventualne netačnosti, jer mi ne formiramo cene koje su postavljene na sajtu. Da bismo vam obezbedili kompletnu informaciju, preporučujemo da pre odlaska u kupovinu proverite cene kod prodavaca. Iz tog razloga pored opisanih proizvoda navedene su informacije o nazivu firme, njena adresa i telefon.

Naša misija je da za vas pronademo informacije o najjeftinijim proizvodima, ali vaša pomoc je uvek dragocena. Ukoliko naiđete na jeftine proizvode za koje mislite da zaslužuju da se nadu na našem sajtu, bicemo vam zahvalni ukoliko nam te informacije prosledite. Dobrodošli su svi, bilo pojedinci, bilo firme koje žele da svojim informacijama doprinesu kvalitetu i ažurnosti sajta

Objavljivanje informacija na sajtu www.jeftino.co.yu se NE naplaćuje, ali sajt nije u obavezi da objavi sve informacije koje nam prosledite, ukoliko procenimo da vaši predlozi nisu u skladu sa kriterijumima koje smo odredili. Sajt www.jeftino.co.yu zadržava pravo da u svakom trenutku izbriše informacije ili napravi izvesne ispravke bez obaveze da o tome informiše firmu čiji je proizvod predstavljen.

 

YU link - besplatna razmena banera

Kliknite ovde za vise informacija
www.yulink.co.yu

Kontakt